x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o fabrică de mobilă din Clejani

Incendiu la o fabrică de mobilă din Clejani

25 Ian 2017   •   11:19
Incendiu la o fabrică de mobilă din Clejani

Un incendiu a izbucnit marţi seara la o fabrică de mobilă din comuna giurgiuveană Clejani, trei autospeciale cu apă şi spumă ale pompierilor intervenind pentru stingerea acestuia. 

"Noi am fost anunţaţi de o persoană care avea grijă de acel depozit din localitatea Podul Doamnei, comuna Clejani, că a izbucnit un incendiu. La faţa locului a intervenit Garda Roata de Jos cu două autospeciale cu apă şi spumă şi Garda Mihăileşti cu o autospecială cu apă şi spumă", a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ. 

Conform acestuia, depozitul era amenajat într-o 'fostă locuinţă' de aproximativ o sută de metri pătraţi, care fusese transformată în fabrică de mobilă, iar în spate se mai afla 'un compartiment format dintr-o construcţie de aproximativ cinci sute de metri pătraţi, cu o înălţime de aproximativ cinci metri'. 

Pompierii giurgiuveni au reuşit să localizeze focul astfel încât acesta să nu se extindă şi la compartimentul din spate, dar acoperişul de la partea din faţă a fabricii a ars pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi şi s-a prăbuşit în mare parte. 

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore de intervenţie, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.

×
Subiecte în articol: incendiu clejani giurgiu