x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Incendiu la un hotel de 5 stele din Sinaia. 50 de persoane au fost evacuate. Flăcările au fost stinse după circa 4 ore

UPDATE Incendiu la un hotel de 5 stele din Sinaia. 50 de persoane au fost evacuate. Flăcările au fost stinse după circa 4 ore

30 Apr 2017   •   07:18
UPDATE Incendiu la un hotel de 5 stele din Sinaia. 50 de persoane au fost evacuate. Flăcările au fost stinse după circa 4 ore
Sursa foto: ISU Prahova

UPDATE Incendiul izbucnit, duminică-dimineaţă, la un hotel de cinci stele din staţiunea prahoveană Sinaia a fost lichidat de pompieri după o intervenţie de patru ore, focul pornind de la un şemineu situat la mansarda imobilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul, care are 23 de camere, este format din parter, două etaje şi mansardă, iar pompierii au reuşit să salveze etajele inferioare ale acestuia.

Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre ele de către personalul hotelului, iar altele de către pompierii sosiţi la intervenţie, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime.

După lichidarea focului şi efectuarea verificărilor la faţa locului, s-a stabilit că focul a pornit de la coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile al unui şemineu situat la mansarda hotelului.

Vasiloae a precizat că hotelul are asigurare, dar şi autorizaţie de securitate la incendiu, utimul control la această unitate fiind efectuat anul trecut.

 

stire initiala Pompierii prahoveni intervin, duminică dimineață, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care a izbucnit la un hotel de cinci stele din stațiunea Sinaia, 50 de persoane fiind evacuate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul care are 23 de camere este format din parter, două etaje și mansardă, iar focul a izbucnit într-o cameră de la mansardă, propagându-se ulterior la acoperiș.

Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre ele de către personalul unității, iar alții de către pompierii sosiți la intervenție.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 150 de metri pătrați la acoperiș, ISU intervenind la fața locului cu șase autospeciale și grupa operativă, a precizat Vasiloae.

Conform sursei citate, nicio persoană nu este rănită.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu