x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu puternic în municipiul Arad. A fost afectat un centru comercial aparținand familiei fotbalistului George Ţucudean

Incendiu puternic în municipiul Arad. A fost afectat un centru comercial aparținand familiei fotbalistului George Ţucudean

02 Mar 2017   •   08:54
Incendiu puternic în municipiul Arad. A fost afectat un centru comercial aparținand familiei fotbalistului George Ţucudean

Un incendiu de proporţii s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la un centru comercial situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Arad, apelul la numărul telefonic de urgenţă fiind primit puţin după ora 2,30, informează maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Este vorba de centrul comercial Gemi Center, proprietate a familiei cunoscutului fotbalist George Ţucudean.

Centrul comercial cuprinde şi un loc de joacă pentru copii, iar în urma incendiului puternic, acoperişul clădirii s-a prăbuşit peste etajul întâi.

'La faţa locului au fost deplasate patru autospeciale pentru stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD, intervenţia fiind îngreunată de numărul redus al hidranţilor şi presiunea scăzută a apei', a adăugat maior George Pleşca.

În faţa centrului comercial, la circa 10 metri, se află o staţie de distribuţie a carburanţilor, iar în spate, la o distanţă de aproximativ 3 metri, un hotel, care erau şi acestea în pericol.

'Intervenţia pompierilor a durat circa trei ore. Aceştia au rămas la faţa locului pentru a supraveghea obiectivul în eventualitatea apariţiei altor focare de incendiu. În urma incendiului, un pompier militar a fost accidentat, suferind o entorsă la gleznă', a precizat maior George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

O comisie de experţi s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele incendiului. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: george tucudean incendiu