x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie: S-a înjunghiat în inimă în fața soției, după ce a pierdut toți banii la păcănele

Tragedie: S-a înjunghiat în inimă în fața soției, după ce a pierdut toți banii la păcănele

de Andreea Tiron    |    23 Dec 2022   •   09:00
Tragedie: S-a înjunghiat în inimă în fața soției, după ce a pierdut toți banii la păcănele

Gest extrem al unui bărbat din Galați înainte de Crăciun. Un agent de pază, tată al unui băiețel de 6 ani, s-a sinucis după ce a pierdut toți banii la jocurile de noroc. Avea doar 36 de ani.

Potrivit Monitorul de Galați, tragedia s-a produs pe strada Anghel Saligny din municipiu. Supărat că a pierdut tot salariul la jocurile de noroc, chiar înainte de Crăciun, bărbatul a decis să se înjunghie în zona inimii. Din primele informații, la momentul tragediei acesta se afla acasă, cu soția, iar gestul extrem ar fi venit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Galaţi care au ajuns la locul incidentului au făcut tot posibilul să-l ţină în viaţă, însă, din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru a clarifica cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Bărbatul în vârstă de 36 de ani lucra ca agent de pază. În urma lui au rămas un copil orfan de tată și o soție îndoliată. 

×
Subiecte în articol: sinucis galaţi injunghiat