x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un instructor de zbor a căzut de la înălțime în timpul unui zbor cu parapanta și a murit

Un instructor de zbor a căzut de la înălțime în timpul unui zbor cu parapanta și a murit

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2024   •   16:01
Un instructor de zbor a căzut de la înălțime în timpul unui zbor cu parapanta și a murit

Un instructor de zbor din Brașov a căzut de la înălțime în timpul unui zbor cu parapanta și a murit. Acesta făcea un exercițiu de zbor cu parapanta, în tandem cu o persoană de 23 de ani.

Duminică, în jurul orei 12.20, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizată printr-un apel de urgență, prin sistemul 112, că în zona Bunloc, din municipiul Săcele, un bărbat, care făcea un zbor cu parapanta, ar fi căzut de la înălțime, iar în urma impactului cu solul acesta a murit.

Imediat, față de sesizarea primită, la fața locului a fost direcționată o echipă operativă, care în acest moment face cercetări pentru lămurirea condițiilor care au dus la producerea incidentului.

Verificările efectuate până la acest moment au arătat faptul că un bărbat, de 47 de ani, instructor de zbor, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, în timp ce efectua un exercițiu de zbor cu parapanta, în tandem cu o persoană de 23 de ani, s-a desprins de echipamentul de zbor, în condiții ce urmează a fi lămurite, iar în urma precipitării de la înălțime, după impactul cu solul, a murit.

Cercetările urmează a fi continuate de către procurori din cadrul Curții de Apel Brașov.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: instructor zbor parapanta cadere moarte