x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea unui bărbat de sub un mal de pământ: “Se sapă în jurul lui cu lopeți și uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni”

Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea unui bărbat de sub un mal de pământ: “Se sapă în jurul lui cu lopeți și uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni”

16 Sep 2022   •   16:21
Intervenție contracronometru a pompierilor pentru salvarea unui bărbat de sub un mal de pământ: “Se sapă în jurul lui cu lopeți și uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni”
Sursa foto: ISU Dobrogea

Malul de pământ a căzut în această după-amiază peste o persoană care efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare din localitatea Agigea, județu Constanța, pe strada Nicolae Titulescu.

“Bărbatul a fost dezgropat până la brâu. Este conștient și cooperant, iar picioarele îi sunt prinse în continuare sub pământ. Are masca de O2, cască de protecție, a cerut apă, se lucrează în continuare pentru extragerea lui. Se sapă în jurul lui cu lopeți și uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Salvatorii intervin la fața locului cu echipaje de la Detașamentul Port - 3 autospeciale cu apă și spumă, un container multirisc și SMURD B-, Detașamentul Fripis cu autospeciala pentru Descarcerare și Detașamentul Medgidia cu autospeciala pentru Descarcerare.

De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța intervine cu 2 ambulanțe.

UPDATE: Bărbatul a fost scos de sub malul de pământ, nu prezintă urme traumatice și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare. 

    

×
Subiecte în articol: ISU agigea actiune de salvare