x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ISU Braşov în alertă maximă! 3 turişti au dispărut de 7 de zile în Munţii Făgăraş!

ISU Braşov în alertă maximă! 3 turişti au dispărut de 7 de zile în Munţii Făgăraş!

10 Apr 2018   •   13:58
ISU Braşov în alertă maximă! 3 turişti au dispărut de 7 de zile în Munţii Făgăraş!

Trei turişti plecaţi într-o expediţie în Munţii Făgăraş au dispărut în urmă cu 7 zile. Echipele de intervenţie au fost masiv mobilizate, în urma constituirii unei celule de criză.

Cei trei turişti sunt un tânăr de 17 ani şi alte două persoane, cu vârstele de peste 60 de ani. Cu toţii sunt originari din Iaşi şi au plecat în Munţii Făgăraş pe 30 martie, într-o expediţie de 10 zile.

Pe 4 aprilie, stareţul Schitului Breaza a alertat autorităţile, după ce a descoperit o maşină părăsită. Alertate, autorităţile au reuşit să afle informaţii despre cei trei turişti şi identităţile lor.

Apropiaţii spun că ultima veste de la ei a fost de la sfârşitul săptămânii trecute. Unul dintre cei doi adulţi şi-a sunat un prieten şi i-ar fi spus că e vreme foarte ostilă pe creastă, în zona în care se afla.

La nivelul ISU Braşov a fost constituită o celulă de criză. Jandarmii montani şi salvamontiştii au pornit în căutarea celor 3. Sunt sprijiniţi de un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie, din cadrul Ministerului de Interne.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: turişti disparuti muntii fagaras