x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inexplicabil: O mamă și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre micuți a murit

Inexplicabil: O mamă și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre micuți a murit

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   08:10
Inexplicabil: O mamă și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre micuți a murit

Doi copii, de doi și trei ani, au fost aruncați de mama lor de la etajul I al unui hotel din Botoșani. Copilul de doi ani a murit în urma impactului, iar fratele său a ajuns în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botosani au fost sesizați cu privire la faptul că „o femeie ar fi aruncat doi copii de la primul etaj al unui hotel, din municipiul Botoșani”.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că „cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 și 3 ani, au fost preluați de ambulanță și transportați la o unitate spitalicească”. Ulterior, unul dintre aceștia a murit. Fratele său a fost transferat la un spital din Iași.

Totodată, mama celor doi a amenințat că se aruncă de la etaj, refuzând să coboare.

„A fost solicitată intervenția negociatorului poliției și a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar după aproximativ două ore de discuții, s-a reușit, prin distragerea atenției, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta”, a anunțat IPJ Botoșani.

Femeia a fost dusă la un spital pentru evaluarea stării de sănătate.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și tentativă la omor, cercetările fiind preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Botosani 1

Botosani

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mama aruncat copii