x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE a bunicului copilului mort în groaznicul accident de tren din Neamţ! "Bunicule, eu mă culc. Culcă-te, tataie..."

MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE a bunicului copilului mort în groaznicul accident de tren din Neamţ! "Bunicule, eu mă culc. Culcă-te, tataie..."

28 Sep 2017   •   22:25
MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE a bunicului copilului mort în groaznicul accident de tren din Neamţ! "Bunicule, eu mă culc. Culcă-te, tataie..."

Un groaznic şi total imprevizibil accident a avut loc în zona celui de-al doilea pasaj de ieșire din Târgu Neamț.

Bunicul copilului decedat a declarat pentru presa locală că l-a lăsat în căruță să doarmă, cât timp el s-a dus să culeagă niște măceșe. Căruţa era oprită pe o cărare din apropierea liniei de cale ferată.

„Am pus măceșul în sac si imi zice: Bunicule, eu mă culc. Am pus pătura peste el și l-a luat somnul. Eu de unde să știu? M-am dus la un copăcel să culeg măceșe, vreo 50 metri depărtare. Copilul dormea în căruță. La un momentdat vine un om și mă întreabă dacă am pe cineva în căruță. Zic: da, un copil. Și zice: vezi că trenul a oprit. Când am fugit spre căruță, am văzut copilul mort pe linia ferată. Cât am strâns un pumn de măceșe… Am fugit până acolo, am luat copilul în brațe, mort", a povestit bătrânul.

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă cadrele medicale nu au putut face altceva decât să constate decesul copilului.

×
Subiecte în articol: targu neamt accident