x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident groaznic la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină s-a răsturnat pe DN1

Accident groaznic la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină s-a răsturnat pe DN1

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   08:58
Accident groaznic la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină s-a răsturnat pe DN1
Sursa foto: ISU Sibiu

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică dimineață, pe DN1, în Sibiu. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Șoferului unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 1, la kilometrul 292+900 de metri, între localitățile Veștem și Bradu, județul Sibiu, conducătorul transmite Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat cinci victime, aflate în evaluare medicală.

ISU și Serviciul de Ambulanță Sibiu transmit că au fost șase victime, printre care un tânăr de 16 ani, care a rămas încarcerat. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și preluat de un echipaj SMURD, conștient, în vederea transportului la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii.

De asemenea, un alt minor de 14 ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Luther. Alte patru persoane au fost preluate de ATPMV și SMURD, fiind transportate la UPU Sibiu, respectiv doi tânări de 18 ani și doi tineri de 19 ani, care au suferit diverse traumatisme. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masina rasturnata sibiu