x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un microbuz şcolar cu 15 elevi, implicat într-un accident

Un microbuz şcolar cu 15 elevi, implicat într-un accident

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   09:55
Un microbuz şcolar cu 15 elevi, implicat într-un accident

Un accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz şcolar în care se aflau 15 elevi s-a produs marţi dimineaţă, în judeţul Covasna, pe DN11 Braşov-Târgu Secuiesc.

Pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Albiș, județul Covasna, s-a produs un accident rutier între două autoturisme și un microbuz școlar, în care se aflau 15 elevi, anunță Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, șoferul unui autovehicul a suferit leziuni, fiind conștient și evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

„Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 53 de ani, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN11, din direcția Reci spre Târgu Secuiesc, la intersecția cu DC 12, kilometrul 45 + 280m., a efectuat viraj la stânga fără sa acorde prioritate unei autoutilitare care se deplasa dinspre Târgu Secuiesc spre Reci, condusă de un bărbat de 39 de ani și a intrat in coliziune cu aceasta. În urma impactului, ambele autoutilitare au ricoșat într-un microbuz de transport școlar, ce se afla pe DC 12, oprit la indicatorul STOP, în care se aflau 14 elevi”, transmite IPJ Covasna.

Sursa citată precizează că niciunul dintre ocupanții vehiculelor implicate in coliziune nu au necesitat transportarea la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezența alcoolului în aerul expirat. Permisul bărbatului de 53 de ani a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, urmând ca evenimentul rutier sa fie soluționat conform prevederilor OUG 195 din 2002. În urmă cu puțin timp traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident microbuz scolar