x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme în Ploiești: Un minor conducea fără permis și drogat a fost prins de polițiști

Urmărire ca în filme în Ploiești: Un minor conducea fără permis și drogat a fost prins de polițiști

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   22:32
Urmărire ca în filme în Ploiești: Un minor conducea fără permis și drogat a fost prins de polițiști

Urmărire ca-n filme, marți în Ploiești. Un tânăr de 17 ani, care conducea fără permis și drogat, a sărit din mașină la un semafor și a încercat să fugă pe jos.

Polițiștii din Ploiești au încercat, marți, să oprească un șofer pe strada Vasile Lupu, însă acesta și-a continuat drumul. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea șoferului, iar la un moment dat, ajungând la o intersecție semaforizată, șoferul nu a mai putut înainta din cauza mașinilor, a coborât din autoturism și a fugit.

La scurt timp, polițiștii l-au prins și l-au imobilizat, fiind dus la audieri.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la volan se afla un tânăr, în vârstă de 17 ani, care nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Întrucât a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, a fost condus la o unitate medicală, în vederea efectuării unei testări preliminare în acest sens, rezultatul indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism”, informează IPJ Prahova.

Tânărul a fost reținut, iar cercetările se fac pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: urmărire ploiesti minor drogat