x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nicușor Dan: Bugetul Capitalei a ajuns la o formă acceptată de toată lumea

Nicușor Dan: Bugetul Capitalei a ajuns la o formă acceptată de toată lumea

07 Mai 2021   •   09:34
Nicușor Dan: Bugetul Capitalei a ajuns la o formă acceptată de toată lumea

Discuțiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progrese, fiind convenite o serie de ajustări la proiectul de buget, la o formă acceptată de toată lumea, anunță pe Facebook primarul general al Capitalei Nicușor Dan.

„Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală și pentru a elimina datoriile și problemele din perioada Firea-PSD. Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăți abordarea în chestiunile bugetare.

Susțin de aceea sporirea solidarității în coaliție, dar și realism maxim în privința chestiunilor dificile.

Mulțumesc liderilor și reprezentanților USR PLUS, PNL și PMP pentru contribuția la găsirea unei soluții. E posibilă convocarea în următoarele ore a unei ședințe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate”, a scris primarul.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan