x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noi dezvăluiri în crima de la Botoșani. Totul a pornit de la o remarcă ACIDĂ a fetei

Noi dezvăluiri în crima de la Botoșani. Totul a pornit de la o remarcă ACIDĂ a fetei

29 Apr 2018   •   09:05
Noi dezvăluiri în crima de la Botoșani. Totul a pornit de la o remarcă ACIDĂ a fetei

Crima de la Botoșani care a șocat pe toată lumea a pornit de la câteva vorbe spuse, probabil, la supărare de Petronela Mihalachi despre iubita lui Bogdan Ionel și o remarcă nevinovată care a vizat calitatea fotografiilor pe care tocmai le făceau în Pădurea Pacea de la marginea Botoșaniului, scrie botosaneanul.ro.

”Iubita ta e grasă și urâtă. Și faci poze proaste!”, au fost ultimele cuvinte pe care fata le-a rostit înainte ca asasinul Bogdan Ionel, în vârstă de 16 ani, să-i înfigă cuțitul în inimă. Apoi au urmat alte 30 de lovituri care i-au străpuns pieptul, într-un atac de o rară violență.

Filmul crimei dezvăluit de criminaliști

Petronela și Bogdan, elev la Școala de Cooperație din Botoșani, hotărâseră în acea ultimă zi din viața fetei care peste o lună urma să împlinească 19 ani să  meargă la marginea Botoșaniului pentru o ședință foto.

”Trebuie să-mi actualizez fotografiile de pe contul de socializare”, i-ar fi spus tânăra amicului ei aflat în rolul de fotograf profesionist la care mai apelase de multe alte ori, scrie Libertatea.

Au convenit că păduricea Pacea poate oferi cadrul perfect pentru o ședință foto de calitate. Lucrurile au  mers bine până când Petronela s-a simțit asaltată de propuneri, rostite mai mult dau mai puțin direct, de a accepta ca Bogdan să-i fie mai mult decât un amic care-i face fotografii.

Ușor iritată de propunerea înfiripării unei relații de iubire la care însă numai Bogdan visa, fata s-a răzbunat în felul ei, nevinovat, cu câteva aprecieri critice legate de fotografiile pe care tocmai le făceau. A urmat o mică dispută verbală care s-a transformat rapid într-o ceartă în toată regula în care Petronela a făcut o remarcă ce a vizat-o pe iubita lui criminalului.

”Iubita ta e grasă și urâtă! Și faci poze proaste!”, ar fi spus tânăra ucisă.

Palma pe care i-a tras-o peste obraz și cuvintele rostite de ea la nervi, care aveau să fie ultimele din viața ei, i-au semnat condamnarea la  moarte. L-au scos din minți pe elevul-asasin care i-a dat mai întâi un pumn în plină figură după care, pe când fata era căzută la pământ, i-a înfipt în inimă un cuțit de bucătărie cu lama de 20 de centimetri.

”Cearta a pornit de la reproșul făcut de fată privind calitatea pozelor pe care le făceau. Apoi, când victima i-a spus că iubita lui e grasă și urâtă a ucis-o. Legiștii au numărat pe trupul fetei nu mai puțin de 32 de lovituri, toate în zona toracică, în piept. Pe față i-a rămas urma de la pumn, semn că lovitura care a doborât-o la pământ a fost puternică”, au spus surse judiciare.

 

Petronela Mihalachi, de 18 ani, a fost găsit moartă, miercuri după-amiază, într-o pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 32 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani, scrie observator

Băiatul a fost reţinut, şi-a recunoscut fapta şi, ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: petronela mihalachi crima botosani