x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fetiță de 4 ani din judeţul Braşov, dispărută de acasă luni după-amiază, găsită în viaţă de către un pădurar

O fetiță de 4 ani din judeţul Braşov, dispărută de acasă luni după-amiază, găsită în viaţă de către un pădurar

29 Mar 2016   •   21:15
O fetiță de 4 ani din judeţul Braşov, dispărută de acasă luni după-amiază, găsită în viaţă de către un pădurar

Fetiţa de patru ani din comuna braşoveană Teliu, care a dispărut de acasă luni după-amiază, fiind căutată de zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici, a fost găsită în viaţă, marţi seară, de către un pădurar, la peste doi kilometri distanţă de locuinţa sa, în pădurea dintre Teliu şi Budila.

Fetiţa de patru ani a fost găsită marţi seară, de către un pădurar, într-o zonă denumită de localnici "Gâtul Caprei", care a sunat imediat la Serviciul de urgenţă 112, locul respectiv aflându-se la mai bine de doi kilometri distanţă de locuinţa copilei.

Potrivit primelor informaţii, fetiţa este speriată, însă conştienţă, fiind transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov pentru investigaţii medicale de specialitate.

Fetița nu avea răni vizibile pe corp, însă era deshidratată şi înfometată.

Copilul a dispărut de acasă luni după-amiază, în jurul orei 17.00, fiind căutată de zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici din comuna braşoveană Teliu, ajutaţi de trei câini specializaţi.

Mama fetiţei, o tânără de 24 de ani, a sesizat dispariţia copilei abia la două ore după ce a observat că aceasta nu mai vine acasă.

Conform poliţiştilor, fetiţa a dispărut din curtea casei, iar mai mulţi vecini au spus că ar fi văzut-o la un izvor aflat la mai puţin de un kilometru de locuinţă.

Căutările copilei au început luni după-amiază, au fost întrerupte peste noapte şi au fost reluate marţi dimineaţă.

Sursa: news.ro

×