x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O întreagă familie a fost măcelărită în Bascov. Suspectul principal este fratele bolnav psihic

O întreagă familie a fost măcelărită în Bascov. Suspectul principal este fratele bolnav psihic

09 Aug 2022   •   18:26
O întreagă familie a fost măcelărită în Bascov. Suspectul principal este fratele bolnav psihic

Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, într-o locuință din Bascov, județul Argeș. Cele 5 persoane au fost înjunghiate.

Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat.

Surse judiciare au confirmat pentru MEDIAFAX sesizarea.

Cele 5 victime erau decedate și aveau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului.

"În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, fratele soției reclamantului, cunoscut cu probleme psihice.

"Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş", se mai menţionează în comunicat. 

 

 

×