x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O persoană din Sibiu a murit într-un incendiu la un transformator electric

O persoană din Sibiu a murit într-un incendiu la un transformator electric

19 Mar 2019   •   17:03
O persoană din Sibiu a murit într-un incendiu la un transformator electric

O persoană a fost găsite carbonizată în urma unui incendiu într-un transformator electric din municipiul Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

"Municipiul Sibiu, strada Henri Coandă, persoană neidentificată găsită carbonizată în incinta unui transformator electric. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea identificării persoanei şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul", a declarat Elena Welter.

Incendiul din transformatorul electric a fost stins de pompieri.

"Incendiu punct de transformare energie electrică, în municipiul. Sibiu, strada H. Coandă, a intervenit echipaj de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Sibiu din cadrul ISU Sibiu. Incendiul lichidat în scurt timp de către pompieri. A fost găsită o persoană neidentificată carbonizată. Se efectuează cercetări privind stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Cristina Criveanu. AGERPRES

×