x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii domiciliare în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu - circa 4.200.000 lei

Percheziţii domiciliare în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu - circa 4.200.000 lei

11 Mai 2016   •   09:01
Percheziţii domiciliare în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu - circa 4.200.000 lei

Poliţişti de la DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare miercuri şase mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi şase mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul prestărilor de servicii.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 4.200.000 de lei, din care, până în prezent, a fost recuperată suma de peste 750.000 de lei.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înregistrat în evidenţa contabilă facturi de la firme "fantomă", ca fiind achiziţii în domeniul publicităţii, comerţului cu materiale de construcţii, construcţii, firme de pază şi service-uri auto, în vederea deducerii taxei pe valoare adăugată şi reducerii impozitului pe profit.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei sectorului 3.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES

×
Subiecte în articol: perchezitii domiciliare in bucuresti