x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții la persoane care vindeau cannabis liceenilor din Prahova

Percheziții la persoane care vindeau cannabis liceenilor din Prahova

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2023   •   19:30
Percheziții la persoane care vindeau cannabis liceenilor din Prahova
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Prahova au făcut nouă percheziții în Prahova, la domiciliile unor persoane suspectate că au vândut cannabis în Prahova, preponderent în rândul liceenilor.

Potrivit IPJ Prahova, din 2022 și până în prezent, 13 persoane, printre care și elevi, ar fi deținut, pentru consum propriu și ar fi comercializat cannabis consumatorilor din județul Prahova, preponderent liceeni.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe grindere și un cântar electronic de precizie, toate purtătoare de urme de materie vegetală, precum și o cantitate de cannabis.

Procurorii DIICOT au dispus miercuri reținerea a opt persoane pentru 24 de ore și luarea măsurii controlului judiciar cu privire la 5 persoane, pentru 60 de zile.

Joi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a trei persoane, pentru 30 de zile, iar față de celelalte persoane reținute în cauză procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii cannabis