x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 500.000 de ţigări fără timbru, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii în Olt şi Argeş

Peste 500.000 de ţigări fără timbru, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii în Olt şi Argeş

04 Apr 2019   •   15:46
Peste 500.000 de ţigări fără timbru, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii în Olt şi Argeş

Un număr de 30 de persoane au fost conduse la audieri şi peste 500.000 de ţigări fără timbru au fost ridicate de poliţişti în urma a 25 de percheziţii efectuate în judeţele Olt şi Argeş la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool.

Percheziţiile, desfăşurate de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate sub coordonarea DIICOT, au vizat domiciliile a 10 persoane din Slatina, Piteşti, Scorniceşti, Coloneşti, Sârbii Măgura, Schitu, Valea Mare, Perieţi, Curtişoara şi Poiana Lacului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt,  în localităţile menţionate s-ar fi constituit un grup infracţional organizat pentru contrabandă cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Persoanele bănuite, în perioada 2018 - 2019, ar fi cumpărat, depozitat, transportat şi vândut ţigări fără timbru fiscal, ştiind că acestea au fost introduse ilegal în ţară.

În urma percheziţiilor au fost ridicate peste 521.000 de ţigări fără timbru fiscal, 50 de litri de băuturi alcoolice, patru autovehicule, şapte telefoane mobile, un DVR şi înscrisuri. AGERPRES

×