x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pieton accidentat mortal de un șofer beat, în Argeș

Pieton accidentat mortal de un șofer beat, în Argeș

30 Ian 2021   •   16:30
Pieton accidentat mortal de un șofer beat, în Argeș

Un pieton a fost accidentat mortal, sâmbătă, pe un drum comunal din localitatea Teiu, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului.

"Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DC 100 de pe raza localităţii Teiu, circulând din direcţia Teiu spre Mozacu, a acroşat şi accidentat mortal, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, un pieton", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, victima avea 82 de ani şi locuia în Bucureşti.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

×
Subiecte în articol: accident argeş