x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Clipe de coșmar pentru un tânăr din Brașov. A fost sechestrat și umilit în locuința unui agresor

Clipe de coșmar pentru un tânăr din Brașov. A fost sechestrat și umilit în locuința unui agresor

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2023   •   20:30
Clipe de coșmar pentru un tânăr din Brașov. A fost sechestrat și umilit în locuința unui agresor

Un tânăr din judeţul Brașov a fost sechestrat şi umilit în locuința unei persoane, după ce a fost atacat pe stradă.

Sesizarea a ajuns la Poliție pe 10 aprilie, iar polițiștii au stabilit că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, doi tineri din localitatea Cața, județul Brașov, ar fi fost interceptați pe stradă de alte trei persoane în timp ce se întorceau de la o petrecere.

Unul dintre cei doi tineri a fost lovit de cei trei, apoi a fost dus într-o locuință din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor, unde a fost supus la tratamente umilitoare și de natură a-i produce leziuni, conform IPJ Brașov.

Tot în acea locuință a ajuns și celălalt tânăr, de 18 ani, care însoțea victima, acesta fiind, la rândul său, lovit și amenințat de o singură persoană din grup.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore cele patru persoane, cu vârste între 18 și 32 de ani, urmând să fie prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă pentru lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: politie brasov retineri