x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale S-a dezlănțuit potopul la Cerbăl! Drum complet distrus într-o clipă de furia naturii

S-a dezlănțuit potopul la Cerbăl! Drum complet distrus într-o clipă de furia naturii

de Andreea Tiron    |    25 Iun 2023   •   09:20
S-a dezlănțuit potopul la Cerbăl! Drum complet distrus într-o clipă de furia naturii
Sursa foto: Mircea Claudiu Costa

Mircea Claudiu Costa, primarul comunei Cerbăl din județul Hunedoara, arată dezastrul produs de furia naturii pe DJ 687, unde un kilometru de drum s-a surpat complet.

"Întreaga noapte am fost în teren, alături de echipa Primăriei Cerbăl, să monitorizez situația, să ajut cu tot ceea ce se poate și să fiu alături de omenii atât de greu încercați de furia naturii.

Bilanțul provizoriu al dezastrului este următorul: DJ 687 a fost distrus complet pe o lungime de un kilometru. Forța torentelor a smuls asfaltul, apa a săpat dedesubt, iar acum drumul se prăbușește. Podețul din zona de la întrarea în comuna a fost luat cu totul, în timp ce satul Ulm este complet izolat Drumul comunal spre localitatea Arănieș a fost complet distrus de viitură. Și gospodăriile oamenilor au fost grav afectate de apele revărsate.

Sunt alături de oamenii din comună și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a înlătura efectele acestor inundații puternice. Este o situație dificilă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul autorităților județene și naționale, vom reuși să reconstruim ceea ce a distrus într-o clipă furia naturii.", spune edilul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Cerbăl drum surpat campotosto