x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Potop în Galați!

Potop în Galați!

19 Iun 2020   •   20:31
Potop în Galați!

Un pârâu s-a revărsat, vineri după-amiaza, și a inundat mai multe gospodării și drumuri comunale din localitatea Smârdan de lângă Galați. De asemenea, apa a acoperit și drumul care leagă orașele Galați și Tecuci.

Un pârâu din vecinătatea oraşului Galaţi a inundat zeci de gospodării din localitatea Smârdan. De asemenea, apa amestecată cu mâl a acoperit drumurile comunale, dar şi soseaua care leagă oraşele Galaţi şi Tecuci.

Traficul a fost îngreunat, iar autorităţile fac eforturi pentru a ţine drumurile deschise. Până în prezent, nu sunt raportate victime sau pagube materiale importante, însă autorităţile rămân în stare de alertă deoarece în zonă ar putea ploua până duminică.

„Este un pârâu care vine dinspre Smârdan. Nu au mai fost inundaţii în această zonă. Se intervine, apa a intrat în cel puţin 10 gospodării. Nu sunt semne că apele se vor retrage, vom acţiona în continuare cu motopompe şi utilaje”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Judeţul Galaţi este vizat de o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică ridicată. Aceasta este valabilă până duminică dimineaţa.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: potop galati