x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova:Copil de 13 ani în stare gravă după ce s-a înecat la scăldat

Prahova:Copil de 13 ani în stare gravă după ce s-a înecat la scăldat

02 Aug 2017   •   20:56
Prahova:Copil de 13 ani în stare gravă după ce s-a înecat la scăldat

Un adolescent de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce s-a înecat, miercuri, în timp ce se afla la scăldat, acesta fiind resuscitat iniţial de un poliţist care a ajuns primul la faţa locului, iar apoi de echipajele medicale care au reuşit să îl stabilizeze.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un băiat de 13 ani, aflat în stop cardio-respirator după ce s-a înecat în localitatea Gura Vitioarei, a fost supus manevrelor de resuscitare, stabilizat şi dus de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că adolescentul se afla la scăldat împreună cu alţi copii cu vârste mai mici, iar la un moment dat a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

Ceilalţi copii au încercat să îl scoată din apă, dar nu au reuşit şi au început să strige după ajutor. Alţi adolescenţi, care i-au auzit, au reuşit să îl aducă la mal şi au fugit apoi până la Postul de Poliţie din localitate pentru a cere sprijin.

Şeful de post s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a început manevrele de resuscitare, adolescentul fiind ulterior preluat de echipajele medicale, care l-au stabilizat şi l-au dus la spital, a precizat Popescu.Potrivit sursei citate, băiatul se află în stare gravă, el fiind în comă şi intubat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: copil inecat