x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prinse în FLAGRANT. Cinci persoane reținute după ce au furat peste o tonă de cabluri din combinat

Prinse în FLAGRANT. Cinci persoane reținute după ce au furat peste o tonă de cabluri din combinat

26 Oct 2022   •   14:38
Prinse în FLAGRANT. Cinci persoane reținute după ce au furat peste o tonă de cabluri din combinat

Cinci persoane au fost prinse în flagrant delict, în noaptea de marți spre miercuri, după ce au furat peste o tonă de cabluri din combinatul siderurgic din Galați.

Potrivit IPJ Galați, în cursul nopții polițiștii au prins în flagrant delict mai multe persoane bănuite de sustragerea unor cantități de materiale neferoase de pe platforma combinatului siderurgic, în perioada august – octombrie 2022.

Este vorba de cinci persoane, patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 33 și 41 de ani, domiciliați în comunele Movileni, Șendreni și Smârdan, și o femeie, de 28 de ani, din municipiul Galați.

Aceștea ar fi fost prinse în flagrant delict după ce ar fi sustras 1.434 de kg de cabluri electrice de forță, din cupru, dintr-un tunel al unei secții aflată în conservare, din incinta combinatului siderurgic.

Suspecții au fost duși la sediul Poliției Galați, unde, după audieri și după administrarea probatoriului, s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați miercuri Judecătoriei Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furat cabluri combinat