x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Protecţia Consumatorilor a deschis Comandamentul Litoral, cu trei centre de comandă la Neptun, Eforie şi Mamaia

Protecţia Consumatorilor a deschis Comandamentul Litoral, cu trei centre de comandă la Neptun, Eforie şi Mamaia

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2024   •   23:00
Protecţia Consumatorilor a deschis Comandamentul Litoral, cu trei centre de comandă la Neptun, Eforie şi Mamaia

Trei centre de comandă, în staţiunile Neptun, Eforie şi Mamaia, au fost deschise în cadrul Comandamentului Litoral 2024, lansat marţi de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Potrivit vicepreşedintelui cu atribuţii de preşedinte al ANPC, Sebastian Hotca, comisari din ţară sunt detaşaţi pe litoral în cadrul comandamentului, în serii, până la sfârşitul ultimei luni a verii.

"Avem cele trei centre de comandă în Neptun, Eforie şi Mamaia, în fiecare avem câte o serie de cinci comisari, suplinită de comisarii de la CJPC Constanţa. Aceste serii vor fi săptămânale şi se vor desfăşura până la finalul lunii august", a declarat Hotca, într-o conferinţă de presă organizată la Năvodari.

El a mai spus că acţiunile de control ale comisarilor pentru Protecţia Consumatorilor au început de pe 1 iulie, fiind coordonate de reprezentanţi ai ANPC şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Directorul General al ANPC, Paul Anghel, a afirmat că primele verificări în cadrul Comandamentului Litoral 20024 au fost făcute în staţiunea Costineşti.
 

×