x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Raed Arafat: Intervenţia ISU şi Metrorex la staţia de metrou Victoria - rapidă; nu avem victime

Raed Arafat: Intervenţia ISU şi Metrorex la staţia de metrou Victoria - rapidă; nu avem victime

14 Iun 2016   •   11:37
Raed Arafat: Intervenţia ISU şi Metrorex la staţia de metrou Victoria - rapidă; nu avem victime

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că ISU Bucureşti şi Metrorex au acţionat rapid şi eficient în cazul fumului degajat la staţia de metrou Victoria, menţionând că nu sunt victime şi că incendiul a fost lichidat.


"Reacţia a fost foarte rapidă, şi a Metrorex-ului şi a colegilor de la ISU Bucureşti. Acolo au fost mobilizate echipe de intervenţie, pompieri şi SMURD la cele două capete ale tunelului, adică în Piaţa Victoriei şi Piaţa Aviatorilor. Acolo au fost evacuate persoanele care erau încă în staţie. Multe s-au autoevacuat", a afirmat secretarul de stat, la Antena 3.

Citeşte şi Panică la metrou! Degajare de fum în tunel şi trafic oprit, între Piaţa Victoriei şi Aviatorilor

Potrivit lui Raed Arafat, la ora 10,27 a fost declarat incendiul lichidat, urmând ca Metrorex să anunţe momentul potrivit pentru reluarea activităţii pe tronsonul respectiv.

"Din fericire, nu avem victime. Până la momentul ăsta, nu a fost adus la cunoştinţa noastră că persoane au fost intoxicate sau au păţit ceva. Deci, intervenţia a mers bine şi la acest moment nu avem raportare de nicio victimă", a mai spus Raed Arafat.

Circulaţia trenurilor de metrou între Piaţa Victoriei şi Aviatorilor a fost întreruptă marţi, deoarece s-a sesizat o degajare de fum în tunel. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, fumul degajat la staţia de metrou Victoria provenea de la cabluri electrice care ardeau mocnit.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: raed arafat incendiu metrou foc isu metrorex