x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale RATB le-a pus gând rău șoferilor care le blochează traseele! Îi dă în judecată

RATB le-a pus gând rău șoferilor care le blochează traseele! Îi dă în judecată

01 Feb 2016   •   16:20
RATB le-a pus gând rău șoferilor care le blochează traseele! Îi dă în judecată
Sursa foto: Facebook.com/RATB

Regia Autonomă de Transport din Bucureşti (RATB) pierde sume uriașe din cauza mașinilor parcate neregulamentar, astfel că a fost nevoită să ia măsuri.

Departamentul juridic al RATB a început să acționeze în judecată șoferii care le creează astfel de prejudicii. http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/271602/RATB-da-in-judecata-oferii-care-le-blocheaza-traseele

Anul trecut, Regia Autonomă de Transport București a înregistrat, la nivelul tuturor vehiculelor, o întârziere de 9.600 de ore, ceea ce înseamnă că, însumat, toate vehiculele de transport în comun, au întârziat 400 de zile...  într-un an!

Fie că a fost vorba de accidente pe linia de tramvai, de blocarea străzilor de autoturisme parcate neregulamentar sau de simple avarii la rețea, întârzierile mijloacelor de transport în comun au costat regia aproaximativ 1.500.000 lei.

Șeful departamentului de comunicare din cadrul RATB, Constantin Tobescu, a declarat pentru ziarulring.rocă pierderile repetate i-au determinat să înceapă acționarea în instanță a celor ce le aduc prejudicii, atât pentru a recupera o parte din pierderi, dar și pentru a aduce la cunoștința publicului consecințele faptelor iresponsabile din trafic.

×