x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Recompensă-uriașă pentru un milionar din Kuweit, dispărut în România. Familia susține că a fost răpit

Recompensă-uriașă pentru un milionar din Kuweit, dispărut în România. Familia susține că a fost răpit

22 Aug 2017   •   21:27
Recompensă-uriașă pentru un milionar din Kuweit, dispărut în România. Familia susține că a fost răpit

Recompensă record pentru un kuweitian dispărut la Cheia, în urmă cu doi ani. O jumătate de milion de euro promite familia lui Mohammed Albaghli celui care oferă orice indiciu cu care i s-ar putea da de urmă. Însuşi emirul Kuweitului urmăreşte ancheta din România.

Copiii magnatului au adus în ţară investigatori privaţi şi criminalişti kuweitieni, pentru că sunt convinşi că tatăl lor a fost răpit.

Cu toate că toţi banii din lume nu valorează mai mult decât tatăl nostru, totuşi, din dorinţa de a oferi un stimulent şi pentru a pune capăt acestei drame umanitare, am decis să mărim recompensa acordată în schimbul informaţiilor ce pot duce la găsirea tatălui nostru de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, a anunţă un fiu al magnatului.

Este suma-record oferită de familia milionarului dispărut fără urmă. Mohammed Albaghli era cazat la o pensiune din staţiunea Cheia, împreună cu o femeie, care îl îngrijea.

În urmă cu 2 ani, kuweitianul a ieşit pe uşa pensiunii si, cu toate ca se deplasa greu cu ajutorul unui baston, a traversat drumul national, a intrat in curtea acelei pensiuni si a inceput sa urce dealul. Acela este locul in care a fost vazut ultima data de catre localnici.

Sute de persoane au scotocit zile in sir padurile de la Cheia, insa fara succes. Au fost adusi si caini in ajutor, insa nici urma de barbat. Atunci familia a oferit o recompensa de 10.000 de euro pentru orice indiciu concludent oferit. Insa, fara succes. Astazi recompensa oferita este de jumatate de milion de euro.

Familia este convinsă că a fost răpit, pentru bani. Mohammed Albaghli conducea în Kuweit o fabrică de costume tradiţionale, căreia i-au trecut pragul capete încoronate.

Nu era un om care să facă caz de bogăţia lui, nu se vedea, nu făcea lux, dar oamenii şi-au închipuit că este o familie avută, potrivit unei rude.

Însuşi emirul Kuweitului a intervenit în anchetă. Chiar şi criminaliştii kuweitieni au intrat pe fir.

Hamad Al-Baghli, fratele dispărutului:
Chiar în urmă cu două săptămâni, m-am întâlnit cu emirul Kuweitului şi am discutat din nou această chestiune. Nu au niciun fel de date, nici de la Poliţia Română, nici de la investigatorii particulari.

Mohammed Albaghli are 1,75 înălţime, până în 60 de kg, păr cărunt, ochi căprui şi mustaţă. La momentul dispariţiei, purta un costum tradiţional de culoare crem şi un baston personalizat.Observator.tv

×
Subiecte în articol: disparut lqa cheia