x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară

Restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2023   •   07:30
Restricții de circulație pe mai multe drumuri din țară
Sursa foto: Facebook Cristian Pistol

Centrul Infotrafic anunță că joi circulația va fi restricționată pe mai multe drumuri din țară pentru efectuarea unor lucrări.

Se execută lucrări de ranguire versanți pe DN 66, km. 94 - 121, în localitatea Bumbești-Jiu, județul Gorj, în intervalul orar 7.00 - 17.00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloți de trafic.

Astfel de lucrări au loc și pe DN 7A, km. 29 - 32, în localitatea Voineasa, între orele 8.00 - 16.00, unde traficul se desfășoară în mod similar.

De asemenea, în județele Mureș și Vâlcea, se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța traficului: pe DN 14, km. 88 - 89, în localitatea Sighișoara, circulându-se tot în reprize de câte 20 de minute, și pe DN 7, km. 235 - 236, în localitatea Câinenii Mari, în intervalul orar 8.00 - 16.00, unde traficul se va desfășura în același mod.

Șoferii sunt afătuiți să circule cu multă atenție în zona lucrărilor, reducând viteza în mers, să se asigure foarte bine la schimbarea benzii de circulație și să păstreze o distanță corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii de circulatie