x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de trafic pe Centura Capitalei, între Mogoșoaia și Otopeni

Restricții de trafic pe Centura Capitalei, între Mogoșoaia și Otopeni

08 Iul 2021   •   16:13
Restricții de trafic pe Centura Capitalei, între Mogoșoaia și Otopeni

Compania Națională de Administare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat impunerea unor restricții de trafic pe Centura Capitalei, între Mogoșoaia și Otopeni, începând de vineri, pentru efectuarea unor lucrări de raparații.

Restricții sunt impuse în perioada 9 iulie-16 august pe DNCB între Mogoșoaia și Otopeni pe Calea 1, km 69+810 – km 71+860. Se va închide circulația pe sensul de mers Mogoșoaia – Otopeni, iar traficul rutier se va desfășura simultan în ambele sensuri pe câte 1 bandă de circulație pe sensul de mers Otopeni – Mogoșoaia.

În perioada 15 august-30 septembrie se vor executa lucrări între km 67+340 și km 67+663, calea 1 și calea 2 (Continuare Pasaj Mogoșoaia) in două etape:

-Etapa 1- Se vor executa lucrări pe Calea 1 banda 2 și Calea 2 banda 2

-Etapa 2: Se vor executa lucrări pe Calea 1 banda 1 și Calea 2 banda 1

În perioada 17 august-30 septembrie se vor executa lucrări pe sensul Otopeni – Mogoșoaia, pe Calea 2, km 69+810 – km 71+860. Pentru aceste lucrări se va închide circulația, iar traficul rutier se va desfășura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulație pe sensul de mers Mogoșoaia – Otopeni.

Principale lucrări ce se vor executa pe cele două sectoare constau în frezarea straturilor asfaltice existente pe o grosime medie de 23 – 24 cm, așternerea a 13 cm strat de bază, așternerea a 6 cm strat de legătură, așternerea a 4 cm strat de uzură, amenajarea scurgerii apelor, amenajarea drumurilor laterale și a acceselor la proprietăți și execuția marcajelor.

În perioada 20 iulie-30 septembrie se vor executa lucrări și la Pasajul Superior peste CF de la Otopeni și se vor institui restricții între km 0+500 – km 0+800 astfel încât să se mențină 2 benzi de circulație către direcția A3 și o bandă de circulație către direcția Mogoșoaia.

Se vor institui restricții de circulație a traficului pe Calea 2, banda 2 direcția de mers A3 – Mogoșoaia, înainte de sensul giratoriu premergător pasajului hobanat. Restricția va începe cu 100 de m înainte de sensul giratoriu astfel încât circulația să se realizeze pe o singură bandă înainte și după sensul giratoriu în scopul de a avea 2 benzi de circulație către direcția A3.

Mediafax

×