x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Salvamontiștii suceveni s-au chinut 8 ore să recupereze de pe muntele Rarău un bărbat decedat

Salvamontiștii suceveni s-au chinut 8 ore să recupereze de pe muntele Rarău un bărbat decedat

15 Oct 2016   •   17:55

Un paznic de la Stația Rarău, în vârstă de 60 de ani, a decedat în timpul serviciului. Acesta a fost coborât de pe munte de salvamontiști, care s-au chinuit nu mai puțin de opt ore pentru a ajunge la baza muntelui, din cauza stratului de zăpadă de 50 cm, a vântului puternic și a vizibilității reduse, scrie obiectivdesuceava.ro.


La data de 13 octombrie 2016, la ora 10.45, Costel O., tehnician în cadrul Stației Rarău, a anunțat prin 112 faptul că l-a găsit pe paznicul unității, Vasile S., de 60 de ani, din comuna Breaza, decedat în cabina de pază. Din verificările făcute de polițiști a rezultat că Vasile S. era angajat al societății de pază SC Senzor Security SRL și își desfășura activitatea ca paznic la Stația Rarău, executând serviciul într-o cameră special amenajată. Decesul a intervenit în timpul serviciului, cadavrul fiind găsit pe poziția întins pe spate, pe pat. Nu au fost constatate aspecte care să conducă la suspiciunea comiterii unei fapte penale, martorii audiați în caz declarând că aveau cunoștință că persoana decedată suferea de afecțiuni cardiace și urma tratament medicamentos în acest sens. După efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor producerii decesului se va dispune procedu­ral.


Salvamontiștii suceveni au muncit mai bine de opt ore pentru a recupera din masivul Rarău trupul persoanei decedate, din cauza condițiilor dificile, respectiv a stratului de zăpadă ce măsura 50 de centimetri, a vi­zibilității de până la 50 de metri și a vântului puternic.

×