x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal într-o familie din Argeș. Doi frați au ajuns la spital, unul dintre fiii lor a fost reținut

Scandal într-o familie din Argeș. Doi frați au ajuns la spital, unul dintre fiii lor a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |    17 Iun 2024   •   22:15
Scandal într-o familie din Argeș. Doi frați au ajuns la spital, unul dintre fiii lor a fost reținut

Doi frați au ajuns la spital, iar unul dintre fiii lor a fost reținut în urma unui scandal care a izbucnit într-o localitate din județul Argeș. Polițiștii au fost anunțați despre incident prin serviciul 112.

Inspectoratului de Poliție Județean Argeș anunță că duminică seara „polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală pe raza comunei Mioarele, în urma căreia un bărbat a suferit leziuni”.

Cei doi frați au ajuns la spital.

„La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, stabilind preliminar că un bărbat de 41 de ani, ar fi fost implicat într-un conflict, pe fondul unei stări conflictuale existente, cu fratele acestuia, de 52 de ani, precum și cu fiul celui din urmă, împrejurare în care a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. De asemenea, și bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri”, a adăugat IPJ.

În cauză a fost înregistrat dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie sub forma tentativei la omor și loviri sau alte violențe, în care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș”.

Bărbatul de 52 de ani și cel de 24 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal frati argeş