x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în comuna Chiajna. Un tânăr a ajuns la spital cu o lovitură la cap

Scandal în comuna Chiajna. Un tânăr a ajuns la spital cu o lovitură la cap

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   20:40
Scandal în comuna Chiajna. Un tânăr a ajuns la spital cu o lovitură la cap

Un scandal a avut loc în comuna Chiajna, în urma căruia un tânăr de 29 de ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap. Procurorii și polițiștii fac cercetări într-un dosar de tentativă de omor.

Sâmbătă, în jurul orei 1:33, polițiștii din Chitila au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în comuna Chiajna a izbucnit un conflict spontan, transmite IPJ Ilfov.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat de 29 de ani, care avea o lovitură la nivelul capului. Acesta a fost transportat la spital. Bărbatul a spus că s-ar fi auto-accidentat.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

În urma cercetărilor, s-a constatat că, în urma unor discuții contradictorii între mai multe persoane, una dintre acestea l-ar fi lovit cu un obiect contondent pe bărbatul de 29 de ani.

Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Ilfov desfășurând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub directa coordonare a procurorului de caz.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal Ilfov politie