x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale SCANDAL LA ALEGERI LOCALE. Buletine de vot găsite într-un tomberon din centrul orașului Cernavodă

SCANDAL LA ALEGERI LOCALE. Buletine de vot găsite într-un tomberon din centrul orașului Cernavodă

08 Iun 2016   •   13:16
SCANDAL LA ALEGERI LOCALE. Buletine de vot găsite într-un tomberon din centrul orașului Cernavodă
Sursa foto: reporterntv.ro

La Cernavodă, problemele legate de alegeri par să nu se mai termine. Astăzi, mai multe buletine de vot au fost găsite într-un tomberon din centrul orașului, potrivit reporterntv.ro.

"În această dimineață am fost anunțați de unul din salariații mei că au găsit într-un tomberon colante și hârtie de vot. M-am întâlnit și mi le-a dat mie după care am anunțat șefii mei de partid și Poliția. Aceste colante și buletine de vot nu știu câte sunt, acum se fac cercetări, a venit Poliția la fața locului", a declarat Ștefan Pleșa, candidatul PSD la Primăria Cernavodă.

Suspiciunile de fraudare a alegerilor au apărut de duminică seara, când reprezentanții PSD au constatat că numărul buletinelor de vot din urne era mai mic decât cel al semnăturilor.

PSD a cerut anularea alegerilor și organizarea unui nou tur de scrutin, dar până acum Biroul Electoral Central nu a luat o decizie în acest sens.

Precizăm că la Cernavodă, candidatul social democraților la primărie a pierdut cursa în fața adversarului de la PNL la o diferență de doar 14 voturi.

×