x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în sediul Poliției Brăila. Un bărbat a distrus un geam și un birou

Scandal în sediul Poliției Brăila. Un bărbat a distrus un geam și un birou

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   19:15
Scandal în sediul Poliției Brăila. Un bărbat a distrus un geam și un birou

Un bărbat de 44 de ani care a fost dus la Poliție Brăila, după ce împreună cu alți doi bărbați ar fi refuzat să mute o mașină care bloca un drum, a distrus un geam și un birou din sediul instituției.

Potrivit IPJ Brăila, luni seara, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu pe DN 22, în localitatea Tudor Vladimirescu, a observat o autoutilitară ce staționa în afara părții carosabile, având atașată o semiremorcă ce ocupa partea carosabilă, blocând circulația pe sensul de mers dinspre Râmnicu-Sărat către Brăila.

Polițiștii au identificat la fața locului trei bărbați, care ar fi afirmat că sunt aparținători ai autovehicului. Aceștia au refuzat să mute muta autovehiculul pentru a elibera partea carosabilă.

Unul dintre bărbați, de 44 de ani, din localitatea Tudor-Vladimirescu, a devenit agitat și a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți la fața locului. Acesta a fost dus la sediul Poliției Municipiului Brăila, unde ar fi continuat să fie agresiv și ar fi distrus un geam al unui hidrant din interiorul sediului Poliției și un birou.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și ulterior, cu un echipaj al ambulanței, a fost transportat la un spital de psihiatrie.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, într-un dosar penal întocmit sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal politie