x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal URIAȘ în Botoșani. Jucători de Națională, implicați într-o BĂTAIE într-un club de noapte

Scandal URIAȘ în Botoșani. Jucători de Națională, implicați într-o BĂTAIE într-un club de noapte

23 Feb 2020   •   11:20
Scandal URIAȘ în Botoșani. Jucători de Națională, implicați într-o BĂTAIE într-un club de noapte
Sursa foto: pixabay.com

Scandal URIAȘ în Botoșani. Jucători de echipă națională s-au luat la bătaie, sâmbătă seară, într-un club situat în zona Casei Sindicatelor din municipiul Botoșani.

Patru rugbyștii de la echipa Națională a României au intrat într-un conflict cu trei componenți ai echipei naționale a Spaniei. Se pare că această ceartă a apărut după ce naționala de rugby a României, a învins categoric reprezentativa Spaniei, scor 24-7, pe municipalul de la Botoșani, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial.

Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere, potrivit stiri.botosani.

Agenții de securitate ai clubului au intervenit și au pulverizat o cantitate impresionantă de spray lacrimogen în club, reușind să îi despartă pe scandalagii.

Oamenii de ordine au sunat și la 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție, însă conflictul se stinsese deja.

„Între cele două grupuri s-au iscat replici în contradictoriu, iar spiritele s-au încins repede. Conflictul a fost sesizat printr-un apel la 112, dar, până la sosirea polițiștilor, a fost aplanat de personalul însărcinat cu paza clubului, care a intervenit cu sprayuri lacrimogene. Din fericire, nu au existat victime. De asemenea, nu s-au depus plângeri,” a declarat pentru Realitatea Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt IPJ Botoșani.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: bataie