x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost demis de primar

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost demis de primar

13 Mai 2021   •   13:40
Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost demis de primar

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia, Daniel Ilcu, a fost demis din cauza neîndeplinirii atribuțiilor în mod corect și onest, potrivit primarului municipiului. Acesta a semnat actul de demitere.

Decizia a fost luată ca urmare a unei analize amănunțite, derulate pe o mai lungă perioadă de timp, și din care a rezultat că șeful Poliției nu își îndeplinește atribuțiile din fișa postului. În decursul ultimelor luni au fost constatate mai multe abateri ale acestuia de la normele și conduita impuse.

„Nu este o decizie pe care am luat-o ușor. Timp de mai multe luni am analizat situația domnului Ilcu și mi-aș fi dorit ca acesta să se achite cu onoare și profesionalism de atribuțiile sale. Din păcate, comportamentul acestuia ne-a pus în situația de a lua această decizie, pentru că nu putem permite ca activitatea Poliției Locale să fie perturbată de acțiunile, ori mai degrabă inacțiunile, unui singur om și pentru că nu putem accepta ca prestigiul și imaginea acestei instituții să fie afectate în mod negativ de comportamentul domniei sale” a declarat primarul Gabriel Pleșa.

În locul șefului demis a fost numită o altă persoană.

Mediafax

×
Subiecte în articol: politia locala alba iulia