x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie incredibilă la Buzău! Un șofer beat mort a condus un microbuz plin cu copii

Situaţie incredibilă la Buzău! Un șofer beat mort a condus un microbuz plin cu copii

20 Feb 2018   •   14:54
Situaţie incredibilă la Buzău! Un șofer beat mort a condus un microbuz plin cu copii

Șoferul unui microbuz şcolar din judeţul Buzău care transporta elevii între şcoală și casă a fost prins băut în timpul unei curse. Conducătorul auto, în vârstă de 40 de ani, s-a urcat la volanul microbuzului în care se aflau aproape 20 de copii deși abia se mai putea ţine pe picioare din cauza alcoolului consumat.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi continuă cercetările. Acesta avea 20 de copii în mașină când a fost prins beat la volan.

Șoferul microbuzului şcolar va rămâne fără serviciu. Primarul din Ghergheasa a declarat că bărbatul de 40 de ani, care pînă acum şi-a făcut treaba fără probleme, va fi concediat pentru inconştienţa de care a dat dovadă şi pentru riscul la care i-a expus pe elevi.Sursa: stiridebuzau.ro

×
Subiecte în articol: şofer beat microbuz scolar buzău