x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Elicopter SMURD Black Hawk, trimis în Mehedinți pentru o persoană căzută în fântână

Elicopter SMURD Black Hawk, trimis în Mehedinți pentru o persoană căzută în fântână

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2024   •   19:20
Elicopter SMURD Black Hawk, trimis în Mehedinți pentru o persoană căzută în fântână

Un elicopter SMURD Black Hawk aparținând Inspectoratului General de Aviație al MAI intervine sâmbătă în localitatea Gârla Mare, din Mehedinți, unde o persoană de 86 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri.

O echipă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucuresti-Ilfov- Grupul Special de Salvatori, formată dintr-un ofițer și șase subofițeri, specializați în intervenții de extragere a persoanele din medii ostile vieții, urmează să plece în localitatea Gârlă Mare, cu un elicopter SMURD Black Hawk aparținând Inspectoratului General de Aviație al MAI.

Solicitarea vine ca urmare a unei situații de urgență generată de căderea unei persoane în vârstă de 86 de ani într-o fântână.

Persoana se află la o adâncime de aproximativ 25 de metri, fiind ancorată de o pompă submersibilă, la suprafața apei, conștientă.

La acest moment, echipele operative ale ISU Mehedinți intervin cu o autospecială pentru intervenția la dezastre, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un buldoexcavator.

Intervenția este în dinamică.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: smurd black hawk fântână