x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a fost prins beat, de două ori, în aceeași noapte

Un șofer a fost prins beat, de două ori, în aceeași noapte

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   17:30
Un șofer a fost prins beat, de două ori, în aceeași noapte

Un șofer a fost prins beat, de două ori, în aceeași noapte, în județul Sibiu, la interval de patru ore, în localități diferite.

Pe 9 decembrie, la ora 1.30, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Ilfov. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, conform IPJ Sibiu.

I s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului și i-a fost suspendat permisul, însă în jurul orei 5.00, același șofer a fost oprit de către polițiști pe DN 14, în localitatea Târnava. De această dată, rezultatul testării alcoolscopice a șoferului a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate din nou probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis un nou dosar de cercetare penală pentru conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

În weekend, polițiștii sibieni au reținut 31 de permise de conducere, 34 de certificate de înmatriculare și au dat 600 de amenzi în valoare de 153.000 de lei. Cele mai multe infracțiuni au fost cele de conducere sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şofer alcool