x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie de Crăciun: Un șofer beat și fără permis a ucis o copilă de 16 ani în Mehedinți

Tragedie de Crăciun: Un șofer beat și fără permis a ucis o copilă de 16 ani în Mehedinți

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   09:39
Tragedie de Crăciun: Un șofer beat și fără permis a ucis o copilă de 16 ani în Mehedinți

O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se afla, condusă de un șofer beat și fără permis, s-a răsturnat în localitatea Bălăcița, județul Mehedinți.

Potrivit Poliției Mehedinți, accidentul s-a produs la ora 00.25. Un tânăr în vârstă de 21 ani din comuna Bălăcița, în timp ce conducea mașina pe DJ606A, în localitatea Bălăcița, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului, o fată în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din față al autoturismului, a murit.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mehedinţi