x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiștii clujeni au urmărit o mașină cu număr fals condusă de un șofer fără permis

Polițiștii clujeni au urmărit o mașină cu număr fals condusă de un șofer fără permis

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2023   •   17:51
Polițiștii clujeni au urmărit o mașină cu număr fals condusă de un șofer fără permis
Sursa foto: a1.ro

Polițiștii clujeni au urmărit în trafic o mașină cu număr fals condusă de un șofer fără permis de conducere. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o șosea din județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii de la Poliția Rurală Huedin au efectuat semnal de oprire șoferului unui autoturism care circula pe DN1-E60, în comuna Poieni.

Acesta a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, motiv pentru care agenții au plecat în urmărirea sa. După aproximativ un kilometru, șoferul a abandonat autoturismul în afara părții carosabile, cu scopul de a se sustrage.

Polițiștii l-au găsit în scurt timp, stabilind faptul că este un tânăr de 27 de ani, din județul Maramureș. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere și că plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unui alt autovehicul.

Polițiștii au deschis un dosar penal de punerea în circulație sau conducerea unu vehicul neînmatriculat și cu număr fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

×