x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer de microbuz școlar, băut la volan, a încercat să fugă de Poliție

Șofer de microbuz școlar, băut la volan, a încercat să fugă de Poliție

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   21:05
Șofer de microbuz școlar, băut la volan, a încercat să fugă de Poliție
Sursa foto: Foto: Antena 3

Un bărbat de 37 de ani, din Boșca, județul Caraș-severin, șofer al unui microbuz școlar, a fost prins băut la volan, marți, iar la vederea polițiștilor a virat rapid dreapta pentru a se sustrage controlului.

Polițiștii de la Poliția orașului Bocșa au depistat pe strada Bistriței din oraș un bărbat de 37 de ani din Bocșa, în timp ce transporta cu un microbuz local destinat transportului de elevi, mai mulți elevi de la școală către case, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La vederea echipajului de poliție conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe strada lăturalnică. După testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus imediat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”; transmite, marți, Poliția Caraș-Severin.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer microbuz scolar baut