x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Controale în spitalele din Argeș, după ce oamenii s-au plâns că așteaptă prea mult

Controale în spitalele din Argeș, după ce oamenii s-au plâns că așteaptă prea mult

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2023   •   20:45
Controale în spitalele din Argeș, după ce oamenii s-au plâns că așteaptă prea mult

Prefectul județului Argeș a dispus înființarea unei comisii mixte de control care va verifica spitalele din Argeș. Mai mulți argeșeni s-au plâns de timpii de așteptare lungi la Urgență. Primele nereguli găsite joi.

„Am dispus, în această dimineață, înființarea unei comisii mixte de control care va desfășura acțiuni de verificare în spitalele din Argeș! Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeșeni nemulțumiți de serviciile oferite de unitățile medicale publice. Din comisie fac parte reprezentanții a șase instituții! Le-am cerut tuturor obiectivitate și toleranță zero. Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”, a anunțat Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Verificările au început la Spitalul de Urgență Pitești.

Aici, prefectul a discutat cu oamenii care așteptau la Urgență. Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră și jumătate, o femeie de 3 ore, iar alții spuneau că au așteptat altă dată și 5 ore.

„În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care așteptau mult după ora la care erau programați. Toate deficiențele care vor fi depistate de către organele de control vor fi transmise Consiliului Județean Argeș, instituție care administrează unitatea medicală, pentru remediere”, adaugă prefectul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: spitale controale Argeș