x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava: Circulaţie blocată pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni, după o maşină a intrat într-un autotren

Suceava: Circulaţie blocată pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni, după o maşină a intrat într-un autotren

23 Oct 2017   •   12:22
Suceava: Circulaţie blocată pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni, după o maşină a intrat într-un autotren

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni, la 12 kilometri de Vatra Dornei, după ce, luni dimineaţă, un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un autotren, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată. 

Şoferul autoturismului, în vârstă de 34 de ani, a rămas încarcerat, iar la faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei cu autospeciala de descarcerare şi o ambulanţă. 

Victima, conştientă, prezentând mai multe traumatisme, a fost descarcerată de salvatori şi stabilizată hemodinamic de paramedicii SMURD, după care a fost transportată la Spitalul Vatra Dornei. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai menţionat că, la faţa locului, circulaţia a fost oprită pentru pentru intervenţia salvatorilor şi pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn17