x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr prins beat la volan de două ori în aceeaşi zi. A doua oară avea o alcoolemie şi mai mare

Tânăr prins beat la volan de două ori în aceeaşi zi. A doua oară avea o alcoolemie şi mai mare

10 Mar 2016   •   20:29
Tânăr prins beat la volan de două ori în aceeaşi zi. A doua oară avea o alcoolemie şi mai mare
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un tânăr din Dâmboviţa a fost prins la volan sub influenţa alcoolui de două ori în aceeaşi zi. După ce i s-a întocmit dosar penal când a fost prins în Buftea cu 0,5 mg/l, a fost oprit şi în Chitila, conducând fără permis şi cu alcoolemie dublă.

Un tânăr din judeţul Dâmboviţa a fost prins miercuri de un echipaj de poliţie rutieră din Buftea în timp ce conducea sub influenţa alcoolului.

Fiind testat cu etilotestul, aparatul a arătat valoarea de 0,5 mg/ litru în aerul expirat. Tânărul a fost dus la poliţie unde i s-a întocmit dosar penal şi i-a fost reţinut permisul de conducere, fără a i se elibera o dovadă înlocuitoare cu dreptul de a conduce temporar.

Oamenii legii au dispus cercetarea sa în stare de libertate aşa că tânărul a plecat spre locuinţa sa din Dâmboviţa. Numai că nu a vrut să lase maşina la Butea, aşa că s-a urcat la volan. 

În localitatea Chitila, la aproximativ 10 kilometri de primul filtru, a fost oprit din nou. De data aceasta, alcoolemia sa era dublă: 1,11 mg/litru în aerul expirat. În plus, conducea şi fără permis, astfel încât poliţiştii i-au reţinut în sarcină nu mai puţin de trei fapte penale în aceeaşi zi.

Sursa: news.ro

×