x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Tavanul unui imobil aflat în reabilitare, prăbușit peste mai mulți muncitori

UPDATE Tavanul unui imobil aflat în reabilitare, prăbușit peste mai mulți muncitori

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   09:34
UPDATE Tavanul unui imobil aflat în reabilitare, prăbușit peste mai mulți muncitori
Sursa foto: ISU Cluj

Tavanul unui imobil din localitatea Apahida, județul Cluj, s-a prăbușit joi dimineața peste mai mulți muncitori. Polițiștii au deschis un dosar penal

UPDATE:

Polițiștii din Cluj au deschis un dosar penal după ce tavanul unui imobil, aflat în reabilitare, în localitatea Apahida, s-a prăbușit joi dimineața peste muncitori. Patru bărbați au fost duși la spital.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, moment în care tavanul și acoperișul clădirii s-au prăbușit peste ei.

Bărbații au fost preluați, în stare de conștiență, de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Polițiștii anunță că fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

ISU Cluj anunțase că doi dintre bărbați au suferit traumatisme mai grave și a fost necesară extragerea de sub dărâmături de către pompieri.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

ISU Cluj a anunțat că intervine joi dimineața după ce tavanul unui imobil, aflat în lucrări de reabilitare, de pe strada Libertății din localitatea Apahida, s-a prăbușit peste mai mulți muncitori.

La fața locului acționează trei autospeciale și 4 ambulanțe SMURD.

Conform ISU Cluj, au fost înregistrate 4 victime, bărbați.

„Din primele evaluări, doi dintre bărbați au suferit traumatisme mai grave și a fost necesară extragerea de sub dărâmături de către pompieri”, a transmis ISU Cluj.

Toți cei patru bărbați au primit asistență medicală la fața locului și sunt transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tavan Cluj

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tavan prabusit muncitori