x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat din Vrancea, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Bărbat din Vrancea, arestat preventiv pentru tentativă de omor

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   20:00
Bărbat din Vrancea, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor după ce, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, în timp ce se aflau în curtea unui imobil din municipiul Focșani, acesta ar fi lovit un alt bărbat, de 60 de ani.

„Ieri, 7 august, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, față de un bărbat de 34 de ani, din comuna Jitia, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 6 august a.c., pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, în timp ce se aflau în curtea unui imobil din municipiul Focșani, acesta ar fi lovit un alt bărbat, de 60 de ani, din comuna Vrâncioaia”, transmite IPJ Vrancea.

În urma Bătrânul a fost dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 34 de ani a fost prezentat instanței de judecată care a admis cererea și a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 34 de ani, pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tentativa omor arestat preventiv